Cătălin Silegeanu Primar pentru Botoșani

Alegeți un independent - Planuri de viitor


02:44timp citire
583accesări
63cititori
salvare

DONAȚI PENTRU SUSȚINEREA ZIARULUI:


Dragi botoșăneni,

Mă bucur că vă îndreptați atenția asupra candidaturii mele la Primărie ca și candidat independent.Observ că sunteți sătui de a vota doar partide politice și nu omul care reprezintă funcția.

Am să vă răspund cât mai principial la întrebările adresate, nu tocmai puține.


Planul meu pentru Botoșani, pentru cetățeni este împărțit în mai multe etape. Voi reda mai jos o parte din el.

Strategia de dezvoltare a orașului Botoșani este una foarte amplă și cuprinde toate sectoarele acestui oraș istoric, cultural, cât și al întregului județ.

Cunosc în profunzime problema infrastructurii, a canalizării, a edificiilor culturale, sociale, ale învățământului, dar și a turismului de care am fost privați de atât de mulți ani.

Cunosc și împărtășesc cu voi tristețea plecării tinerilor în țări străine sau în alte orașe mai puternic dezvoltate. Botoșaniul nu pierde doar tineri, orașul Botoșani pierde generații, pierde cultură, tradițiile și datinile pe care s-au zidit acest oraș.

Acum, pe ultima sută de metri, cu două luni înainte de alegeri, urmăresc cu câtă rapiditate se pun în mișcare anumite planuri de dezvoltare ale orașului. Trebuie oprite aceste acțiuni care nu duc la dezvoltarea orașului și nu vin în ajutorul cetățenilor.

S-a semnat contractul de finalizare a Teatrului și cam atât S-a mai semnat de câteva ori .Va reamintesc că acest constructor a făcut o restaurare doar de mântuială .Clădirile istorice și cele din patrimoniu național trebuiesc restaurate după devize și indicații foarte bine trasate de către arhitect,sub supravegherea directă a Primăriei .Din păcate descopăr că același constructor a mai primit un alt contract pentru conservarea clădirii pe toată perioada restaurării dar și pe timp de iarnă

Valoarea contractului a fost de 500.000 Ron, o sumă foarte mare.

Cetățenii orașului Botoșani nu merită un asemenea tratament de luare în batjocora de către cei care au venit și le-au cerut votul.

Vreau pentru botoșăneni cultură, Mihai Eminescu este reprezentat de o clădire, Mihai Eminescu reprezintă valoarea unei generații lăsate moștenire întregului neam românesc. Vreau că acesta și toată opera lui să fie ridicate la cel mai înalt rang. Botoșaniul merită acest lucru prin spectacole, prin cenacluri de poezie.

ANL-urile sunt foarte utile oamenilor. Dar sunt ele de ajuns pentru Botoșani? Doresc să realizez o dezvoltare fiabilă și de durată a acestui oraș. Cetățenii merită construcții solide, dotate cu toate utilitățile

Doresc un transport în comun ecologic, sigur, accesibil, un transport gratuit pentru cei în vârstă, noi toți le datorăm acest respect!

Dragi cetățeni, vă rog să fiți alături de mine să fiți parte din acest proiect: Botoșani - Oraș European!

TRANSMITE ARTICOLUL PRIN EMAIL

DONAȚI PENTRU SUSȚINEREA ZIARULUI:

Cătălin Silegeanu Primar pentru Botoșani Alegeți un independent - Planuri de viitor&summary=Dragi botoșăneni, Mă bucur că vă îndreptați atenția asupra candidaturii mele la Primărie ca și candidat independent.Observ că sunteți sătui de a vota doar partide politice și nu omul care reprezintă funcția. Am să vă răspund cât mai principial la întrebările adresate, nu tocmai puține."> Distribuie
PDF de: 10px 11px 12px
Despre autor

Cătălin Silegeanu

Candidat independent pentru funcția de Primar al Municipiului Botoșani