Bogații mai puțin bogați, săracii mai puțin săraci!


08:17timp citire
2.976accesări
48cititori
salvare

DONAȚI PENTRU SUSȚINEREA ZIARULUI:


Uluitor, zguduitor, aiuritor... Un interviu epocal(!) care ar trebui să dea de gândit chiar și celor mai convinse persoane că agentul numărul unu actual al planetei, Covid-19, a apărut din senin ca urmare a transmiterii accidentale la o chinezoaică pofticioasă, de la un liliac comestibil(!) - dar ce nu este comestibil la chinezi? -, și nu ca virus obținut în urma unui șir de experimente genetice într-un laborator chinezesc sponsorizat ocult de către cele mai bogate lichele ale planetei. Răbdarea și atenția sporită va schimba multora dintre noi felul de a înțelege și accepta că, de fapt, trăim într-un coșmar din care vom ieși  împuținați, cumințiți, vaccinați, controlabili până și în chiloți de către demonii miliardari din spatele acestui scenariu apocaliptic.


Am profesat buni ani ca biolog specialist și înțeleg foarte bine limbajul pretențios, științific, specific unui domeniu revoluționar, precum și mecanismele intracelulare și genetice din interviurile cu somități științifice pe care BigPharma și Oculta nu au reușit (încă) să le elimine de pe internet, să le facă să tacă, să cedeze, deși le-au aruncat în închisori și le-au anihilat profesional, cu toate contribuțiile majore științifice.

Nu este vorba de nici o teorie a conspirației, ci de fapte, de adevăruri, de destine, de sume uriașe, de dominația lumii de mâine, de supremația unor miliardari năuci pentru care nu mai contează omenirea și omenia, ci doar  multiplicarea cu lăcomie maladivă  a miilor de miliarde de dolari și euro în conturile lor. Apar tot mai multe filmări șocante, tot mai multe dezvăluiri și demascări ale marilor interese din spitale Covid-19.

Nu mă interesează cine se află în umbra așa zisului Front Civic Unit din rețeaua facebook, anemicul organizator al protestelor anemice din Piața Victoriei din intervalul dintre starea de urgență și starea de... demență (a se citi ”alertă”), nici care soi de Severin, Cataramă, Simion... se cațără pe joasele trepte ale protestelor, dar nu pot fi indiferent la unele documentare uluitoare, zguduitoare, aiuritoare pe care vă sugerez să le vizionați, ca să nu spuneți pe urmă(!) că nu ați știut, nu ați văzut, nu ați crezut... Pandemia este o sinteză a deceniilor de cercetări moderne postnaziste și post sovietice în domeniul virusurilor, manipulării genetice, experimentelor de laborator, controlului populației planetare, vaccinării obligatorii, intereselor bănești uriașe și a viselor nebunești de supremație ale liderilor globalismului, cărora încearcă să li se opună o rezistență în fașă, care abia se coagulează în jurul „trump”-ismului democratic și naționalist,  totul ca într-un film SF demențial,  de ficțiune aberantă, care, de fapt, este înfiorătoarea realitate a mondialismului exterminator versus mondialismul luminat, umanist.

Lumea de după criza pandemică din 2020, pornită dintr-un „joc” inframicrobiolog de-a... Dumnezeu - obținerea genetică și răspândirea unui nou agent „virusal” care să împuțineze, deocamdată experimental, generația vârstnică a planetei - nu va mai fi ca cea de dinaintea celui mai modern, pervers, ocult, subtil, discriminatoriu, globalist, antinațional(ist), (anti)religios, antisocial și, aparent, nemilitar, dar profund conflictual și „conflagrațional” război multi-hibrid - economic, financiar, sanitar, (para)psihologic, militar, ideologic - între două lumi: cea retrogradă, postfeudală și postcomunistă, și cea nouă cu un picior în viitor. Un război între generația de ieri și generația de mâine, între puterile dominante ale lumii: sistemul autocrat, moderat totalitar și noul sistem monolit și și mai totalitar, dacă se poate folosi superlativul superlativului absolut în această formulare plastică, care se întrezărește a fi cel mai polițienesc din istoria omenirii.

Mărirea subită a salariilor și indemnizațiilor polițiștilor din România (imitație anemică a unei măsuri similare la nivel planetar) nu este decât o măsură neo-pretoriană, de mercenarizare a forțelor de intervenție antisociale, de disciplinare și anihilare combativă a rezistenței civice. Mai tânăr fiind, nu am năzuit că așa va arăta perspectiva umanității jucate la ruleta marilor bogați ai lumii. De aceea, lansez o simplă sintagmă, o zicere, altminteri idealistă, o năzuință: BOGAȚII MAI PUȚIN BOGAȚI, SĂRACII MAI PUȚIN SĂRACI!

Salariile mărite (pentru polițiști și nu numai, fie și ca o corelare și reparațiune mascată...) în plină criză, fără respectarea angajamentelor guvernamentale privind Legea Pensiilor, preluată de la guvernul populist pesedist și asumată de guvernul nu mai puțin populist liberal, reprezintă, de fapt, încă o manevră de mercenarizare a forțelor represive din țară în linie cu toate ale statele polițienești ale noii lumii. Nu mai iau în discuție celelalte aspecte confuz de agresive și intoxicatoare care, pe calea mediatică finanțată obscur, induc psihoze colective cu efect de terorism necuantificabil la scară planetară.

Dacă bogații lumii ar accepta să fie mai puțin bogați în favoarea săracilor lumii, care ar putea deveni mai puțin săraci, lumea de după Covid-19 ar deveni mai acceptabilă, mai echitabilă, mai suportabilă și mai sigură pentru întreaga umanitate și, cu atât mai mult, pentru întreaga românitate în care decalajul intern este cu mult mai pungaș și ucigaș  decât majoritatea „covizilor”(!) lumii...

Trăitor aproape de o viață în Germania, colaboratorul nostru, scriitorul Petru Jipa, ne supune atenției un articol exploziv în ceea ce privește greșeala „carantinării” de către autorități a cetățenilor germani. Mă întreb dacă se vor găsi și la noi specialiști epidemiologi și glasuri îndrăznețe din structurile autorităților care să recunoască măsurile greșite, de izolare, de îngrădire a libertății umane, de...terorism psihologic cu efecte dăunătoare sănătății și vieții românilor și așa fragili, vulnerabili prin sărăcie, venituri execrabile, raportate la prețurile produselor și serviciilor, prin inaccesibilitatea la hrană adecvată, la medicație și spitalizare de calitate, la îngrijire decentă mai ales în centrele de bătrâni, de copii abandonați, de bolnavi cronici și mintali, știindu-se în ce mizerie și sărăcie sunt lăsați să se zbată.

Guvernanți și președinte de stat care ați gestionat criza cauzată de pandemia Covid-19, nu aveți nimic să vă autoreproșați, nu vă asumați nicio greșeală, niciun păcat al puterii care orbește și împinge la excese? Nu vă este milă de milioanele de copilași și tineri cărora le-ați frânt cursul unei vieți școlărești și studențești normale? Nu vă doare cât sufletul pentru cei peste un milion de salariați din țară aruncați în șomaj și expuși foamei și imposibilității achitării utilităților și ratelor la credite? Nu aveți nicio remușcare pentru prăbușirea economiei, educației, finanțelor, agriculturii, vieții culturale și artistice și a nivelului de trai, în general, al românilor și așa pauperizați și „sclavagizați” fie în țară, fie pe plantații străine sau la șters fundul bătrânilor țărilor bogate? Cum veți repara aceste grave consecințe care pot fi asociate unui genocid?

Iohannis, Orban, Firea, Ciolacu, Tăriceanu, Ponta, Barna, Cercel, Câțu... miniștrilor siniștrilor, Arafat, leprelor politice din Putere și din Opoziție și din toate partidele parlamentare, aveți de gând să vă asumați dezastrul și pagubele pe care le-ați provocat jucându-vă de-a ordonanțele militare, de-a decretele prezidențiale și de-a hotărârile parlamentare cu nimic mai breze față de deciziile unei Curți Constituționale care numai constituțională nu este, și a unui avocat stupid al poporului care numai al poporului nu este?

Așteptăm scuzele publice ale tuturor, așteptăm demisia in corpore a tuturor, retragerea definitivă din viața politică a tuturor și punerea la dispoziția organelor de cercetare penale pentru cuantificarea vinovăției fiecăruia și încarcerarea voastră pentru... încarcerarea unei întregi națiuni de care, voi foștii, și voi actualii, vă bateți joc de trei decenii.

Ce va urma după voi? Mobilizarea societății, deșteptarea mult invocată, alegeri libere, o lege reparatorie a lustrației, o ALTĂ CONSTITUȚIE, o altă clasă de politicieni curați, un Guvern credibil alcătuit din floarea inteligenței românești, un Parlament din nu mai mult de 300 de aleși obligați să elaboreze legi după voia și nevoia societății, restructurarea și reorganizarea instituțiilor statului, eliminarea nepotismului și favoritismului, eradicarea reală corupției... și câte alte revizuiri și îndreptări imperios necesare la toate nivelurile vor trebui operate după aceste vremuri de coșmar național.

Singurul așa zis ”bine” al pandemiei va fi... sau ar trebui să fie, RECONFIGURAREA ROMÂNIEI în cadrul unei mișcări istorice de redeșteptare și reconstrucție națională.

TRANSMITE ARTICOLUL PRIN EMAIL

DONAȚI PENTRU SUSȚINEREA ZIARULUI:

Despre autor

Romeo TARHON

Lista articolelor publicate în Ziarul România Rațională

04.09.2020
516 afișări
02.09.2020
701 afișări
28.08.2020
1.038 afișări
13.08.2020
4.743 afișări
02.08.2020
1.597 afișări
21.07.2020
1.100 afișări
20.07.2020
870 afișări
14.07.2020
954 afișări
05.07.2020
887 afișări
29.06.2020
1.236 afișări
25.06.2020
1.436 afișări
14.06.2020
1.383 afișări
10.06.2020
822 afișări
07.06.2020
837 afișări
31.05.2020
855 afișări
30.05.2020
770 afișări
23.05.2020
987 afișări
22.05.2020
2.976 afișări
21.05.2020
3.493 afișări