Ce să mai credem și noi, românii, marginalii Europei și codașii lumii, despre toată această… ”covidizare” ?!


06:27timp citire
884accesări
96cititori
salvare

DONAȚI PENTRU SUSȚINEREA ZIARULUI:


Ce să credem când constatăm că ciclicitatea maleficului din trei în trei decenii? 1977 cutremur, victime declarate circa 1500; 1989 lovitură de stat cu iz sangvin de revoluție, victime declarate circa 1500; 2020 ”pandemita” asta Covid-19, victime declarate până azi, 1159. Se vor opri, oare, decesele cauzate de virusul ucigaș la fatidica cifră de 1500 ? Că ar fi sau nu un virus natural transmis accidental la om, sau unul fabricat și folosit ca armă biologică, un lucru e clar: România nu este o țintă directă, precum SUA, Marea Britanie, Franța, Spania, Italia... Țări ale căror economii se bazează consistent pe turism și importul de forță de muncă ieftină și în care efectele bombei Covid-19 sunt puternic resimțite, prefigurând cea mai puternică criză economică din ultimii 130 de ani (un secol și trei decenii, de la cea din 1929).


Ce să credem că va fi pe mai departe la noi? Un guvern responsabil ar trebui să facă oricât de mare și usturător efort financiar, fie și prin împrumuturi cu dobânzi de două-trei ori mai mari decât partenerii UE, ca să investească în agricultură și în infrastructură, să oprească forța de muncă în țară și să producă plus-valoare autohtonă care să compenseze pierderile nu doar din perioada de pandemiei, ci din toată perioada de... trei decenii de inerție, de simulacru, de ”vânzătoreală” și trădăciune(!) de țară, de ”pesedism” rapace și  vorace, de amatorism și oportunism al Convenției Democrate, cu un mineralog moale și fariseic drept președinte între 1996-2000, după care a fost reales, a treia oară, tătucul Nelu Ilici... Fără a mai lua în furci isprăvile isprăvniciei cu Băsescu la cârmă și Tăriceanu, pupilul de la tineret al lui Ilici, drept premier, mai mult pentru contra(!) decât pentru... De la ”cucuvoiul” bolșevizată căreia îi cântă cucuveaua la cap, om neom, ni se trage tot sistemul care ne-a pus pe linie moartă vreme de trei decenii... Căci de la ăl dintâi președinte post-ceaușist,  activiștii și securiștii lui, toate ni se trag, încât, mai abitir, tocmai noi, generațiile de ”ceaușei”,  acum în vârstă, tragem ponoasele, ca și părinții noștri, câți mai trăiesc și mai rezistă... Dacă și liberalii ăștia în frunte cu Iohannis eșuează, o spun pe românește, am... belelit-o(!) românește! (”a o beleli” este o licență născocită prin verbalizarea(!) substantivului ”belea/belele”, sic!). Sau de ”uselism” cu Băsescu șasiul  la cârmă și Tăriceanu premier mai mult pentru contra(!) decât pentru, în perioada post-Iliescu, eternul cârmaci...

Ce să credem câtă vreme vedem în ce fel de lume românească trăim? Cum este posibil ca însuși ministrul sănătății să dezvăluie și să critice practicile antisociale, antiumane, antiromânești ale guvernului? Ce fac autoritățile, cum răsplătesc măsluirea cauzelor reale, constatate prin expertiză medico-legală, ale deceselor? Care sunt serviciile și funcționarii din sistem care falsifică realitatea, statisticile, certificatele de deces, buletinele anatomo-patologice? Sistemul se dovedește a fi deja macabru, cu nimic mai prejos decât cel din 1989 și de după... Tot cam de 1500 de morți. La fel de grav și poate dăuna grav păcii sociale...

Ce să credem când asistăm în această perioadă la agresivitatea maghiarimii în cârdășie cu parlamentarismul mârșav și când, unicului partid cu adevărat naționalist patriot, ca orientare ideologică stipulată în Statut - ROMÂNIA RAȚIONALĂ, formațiune constituită în toamna anului 2019 - i se acceptă necondiționat comunicatele de presă legate de integritatea teritorială, de suveranitatea națională și de limba oficială, de către cele mai importante agenții de presă? Înseamnă că nu mai pot fi tolerate derapajele partidelor parlamentare, trădătorii și vânzătorii intereselor naționale de către liderii și întregul aparat al acestora. Și mai înseamnă că devine tot mai stringentă necesitatea de a fi adoptată ALTĂ CONSTITUȚIE, fiindcă cea postcomunistă are grave lacune și erori care permit tot felul de derapaje ”parlamentariste” și incită la explozii sociale de natură etnică. Totul, până la frontierele și teritoriile României, totul, până la Limba Română sacră ! Tentativele de impunere a separatismului teritorial și administrativ și a limbii maghiare drept limbă oficială în regiunile cu populație predominat maghiară trebuie dejucate cu orice preț!

Ce să credem noi, românii, marginalii Europei și codașii lumii, despre pandemia Covid-19, dacă nici ei, oamenii de știință, virusologii, microbiologii, epidemiologii, legiștii, toxicologii, academicienii, profesorii, cercetătorii... și toată floarea cea vestită a întregului Apus, nu reușesc să se sincronizeze, să facă lumină? Ce pretenții să mai avem de la ai noștri, și așa dezbinați, finanțați ocult de clanurile bancare, financiare, farmaceutice, medicale... cu fauna lor plasată în posturi înalte nu pentru valoare și merite, ci pentru slugărnicia față de șefii caracatiței regimurilor și sistemului...?

Ce să credem când, aproape zilnic, un fiu, o fiică, un frate, o soră, un părinte... anunță cu durerea cuvenită pierderea celui sau celei dragi, iar în evidențele autorităților, cum și în rubricile de mică publicitate ale ziarelor naționale, nu se precizează drept cauza decesului, iar statistic este vinovat doar blestematul de virus pe fondul  co-morbidităților specifice celor în vârstă și a celor cu maladii cronice, fără a se pune în calculul statistic accidentele letale de tot felul? Deunăzi se preciza în presa serioasă(!) faptul că numărul deceselor în România, din intervalul februarie-aprilie, este similar numărului de decese din intervalul similar al anului 2019, când nu bântuia niciun virus ucigaș.

Ce să credem câtă vreme protocolul legist se limitează la banala ”insuficiență cardio-respiratorie” sau la constatări similare referitoare la efectele bolilor cronice severe, și niciun medic legist, pe perioada instaurării stărilor de urgență și alertă, nu consemnează mult invocata infecție fatală cu C-19 drept cauzatoare directă a deceselor consemnate în evidențele oficiale? Ne întrebăm tot mai apăsat de ce nu se (mai) moare în România și de alte belele curente, de o vreme, ci doar de Coronavirus și, câtă vreme însuși numărul unu al medicinei legiste din România, Prof. Dr. Vladimir Beliș, părintele medicinei legiste moderne, contestă public modul dubios și incorect în care sunt gestionate decesele puse nejustificat și abuziv pe seama Covid-19, ce să mai credem? Așadar, noi, românii de rând, ce să mai credem, cum să mai acceptăm minciuna, manipularea, ”cobaizarea” colectivă, termo-scanarea obligatorie, vaccinarea obligatorie, microciparea obligatorie la nivel național și planetar, precum și angrenarea noastră în războiul multi-hibrid în care suntem victime și nu soldați?

TRANSMITE ARTICOLUL PRIN EMAIL

DONAȚI PENTRU SUSȚINEREA ZIARULUI:

Despre autor

Romeo TARHON

Lista articolelor publicate în Ziarul România Rațională

04.09.2020
450 afișări
02.09.2020
632 afișări
28.08.2020
926 afișări
13.08.2020
4.526 afișări
02.08.2020
1.295 afișări
21.07.2020
969 afișări
20.07.2020
785 afișări
14.07.2020
843 afișări
05.07.2020
834 afișări
29.06.2020
1.132 afișări
25.06.2020
1.329 afișări
14.06.2020
1.264 afișări
10.06.2020
757 afișări
07.06.2020
714 afișări
31.05.2020
793 afișări
30.05.2020
672 afișări
23.05.2020
884 afișări
22.05.2020
2.273 afișări
21.05.2020
2.792 afișări