Claudiu Iordache, modelul revoluționarului invincibil

„Nicio Dictatură nu își cunoaște limitele!” - dialoguri publice inedite


11:32timp citire
901accesări
99cititori
salvare

DONAȚI PENTRU SUSȚINEREA ZIARULUI:


- Drag luptător cu litera și fapta, Claudiu Iordache, doar și aceste comentarii la comentarii, însumate, reprezintă un adevărat manifest și o chemare la luptă, cu același curaj de a vă face auzit glasul și expusă viața în Decembrie 1989 în Timișoara, dar și în fiecare an, lună de lună și zi de zi în cei 30 de ani de luptă neobosită cu hidra comunistă și caracatița postcomunistă. Sunteți un model de revoluționar invincibil, dar vreau să cred în retorica acestor cuvinte care dor –„Trebuie să ne resemnăm! O țară postceaușistă cu locuitori întârziați în istorie pentru care condiția omului liber.nu are sens” - își găsește motivația doar ca formulă de a nu accepta înfrângerea și resemnarea. Cu o sută de oameni curați, curajoși și luminați precum dvs., Națiunea Română mai are o șansă. 


Claudiu Iordache:

- Dragă prietene, Romeo Tarhon, trăiesc eșecul lumii noastre cu un sentiment greu de suferit! Mă simt pedepsit! O generație clisoasă, în care orice încercare de a ieși din marasm se stinge fără alte urmări. Marii noștri mărturisitori au plecat până la urmă în exilul lor interior! În România de astăzi nu este autentică decât uzura caracterelor. Cum să însuflețești, pe cine? Cui îi mai pasă de gloria de a te dărui unui ideal? V-ați gândit vreodată la curba descendentă care împinge un copil român luminos să decadă la statura unui matur cenușiu, cu însușiri îndoielnice, la condiția unui ins care-și paște de-a lungul vieții doar umbra? Țara noastră regală a ajuns pe mâna nevrednici. Și nu mai cred că pare ceva de făcut! Românașii 2020 pur și simplu nu mai pot să respire Dumnezeirea! 

*

Un Regim poate ucide în mai multe feluri! Acum ucide solidaritatea între ființele umane! Dar oricât ar încerca să ucidă viața oamenilor, nu vor putea ucide umanitatea lor! Respectul și dragostea pentru Țara ta trebuie să le ai în sânge!  Stupiditatea ca mod de viață! Respectul și dragostea pentru copilul vostru? Respectul și dragostea pentru familia dumneavoastră! Rasism, nu-i așa? Zestrea genetică și nu valorile? Această cea mai hitleristă formulă politicianistă din ultimii 30 de ani 

Statul este un agresor natural al libertății umane! El trebuie continuu constrâns să negocieze cu cei pe care îi amenință! Dar câte state țin cont de nevoia de moderație! Aici apare, și va apărea rolul rebelului! Vor exista continuu ființe pentru care libertatea are preeminența finală. Ian Palach, Liviu Corneliu Babeș, sunt martirii ai libertăților noastre! Și dacă ne prefacem că îi uităm o facem din indecență, egoism și rușine! Și poate de aceea rebelii oferă salvator soluția finală a stărilor de asediu! A nu te lăsa convins, a nu te lăsa înșelat, a nu te lăsa constrâns să depui armele, a nu te lăsa oprimat de teamă că ești prea mic pentru a face față cuiva mai puternic, a fi vigilent! Istoria românilor a dovedit că rezistența la dictatură este echivalentă cu apărarea libertății! Libertatea nu e pe gratis. Ea nu funcționează de la sine. Ea trebuie apărată! Starea de asediu a timpurilor din urmă este efectul unui complot natural al celor nedrept de puternici în fața celor nedrept de sărmani! Starea de asediu își arată astăzi din nou ghearele în România! Nu ne putem preface că drama nu ne privește. Ducând până la iresponsabilitate indiferența de sine, noi suntem hrana ei, ceea ce o stare de asediu poate devora, trupul și sufletul omul care n-a știut să își apere libertatea!

„Regimul Zelenski s-a degradat până la nivelul unei administrații coloniale externe. Singurul sens al conducerii lui, la fel ca în mandatul (celui de-al cincilea președinte al Ucrainei, Petro) Poroșenko, a fost punerea în aplicare a instrucțiunilor creditorilor externi, asigurarea profitului pentru speculanții financiari străini, vânzarea bogățiilor naționale și ruinarea familiilor ucrainene, pe seama cărora funcționarii și agenții conducerii externe își sporesc acum averile. De aceea, Zelenski ar trebui să demisioneze și să plece la fel ca predecesorii săi” La fel și în România! Guverne Arendaș!

Cu ani în urmă am scris un text după sacrificiul cehului Jan Palach (1969) intitulat Acolo unde nu zboară vulturii, în care îmi trăiam suferința de a trăi într-o țară în care nimeni nu simțea nevoia sacrificiului de a înfrunta o dictatură primitivă și ticăloasă! Povestea începea prin relatarea unui fapt neobișnuit într-un oraș obișnuit strivit sub Dictatură. Într-o duminică dimineața, în piața centrală a orașului un tânăr student și-a dat foc ca formă supremă de a sfida Regimul! Autoritățile s-au grăbit să șteargă urmele imolării, dar o săptămână mai târziu un alt tânăr și-a dat foc în aceeași piață pentru același motiv: Libertatea! Regimul a șters din nou urmele sacrificiului înconjurând piața cu un grilaj înalt, patrulat de trupele miliției locale. Dar o săptămână mai târziu un al treilea tânăr și-a dat foc în locul unde ceilalți sinucigași își luaseră rămas bun de la o viață lipsită de liberate! De data aceasta piața orașului a fost înconjurată de trupe. Zi și noapte patrule înarmate până în dinți traversau cartierul din jur. Securitatea, Miliția erau chemate să apere Partidul. Presa lui publica în flux continuu texte optimiste încercând să înflăcăreze spiritul mohorât al cetățenilor ce transmiteau din gură în gură minunea din Piața Centrală Orașului! Dar, ca un făcut, în duminica sumbră care a urmat un alt tânăr… ȘI după el, duminică de dimineață, mereu un alt tânăr dându-și foc pentru a lumina cu flăcările ce-i devorau carnea muritoare, pivnița întunecată a conștiinței celor care încă suportau, fără să crâcnească, dictatura ce părea de neclintit! Până într-o zi! A fi liber înseamnă a-ți asuma și dreptul la sacrificiu! Dar nu știam atunci, că peste alți 30 de ani un tânăr pictor avea să-și dea foc pe o pârtie a Brașovului pentru a protesta împotriva Regimului Ceaușescu! Pentru ca trei decenii mai târziu Țara lui Liviu Corneliu Babeș să se încline fără murmur din nou în fața unei Dictaturi mutilante! Oare nu în țara unde iarăși nu zboară vulturii vor urma să crească cu libertatea schilodită toți fiii noștri?

Dimpotrivă, mulți trăiesc mult mai bine! Ceea ce îi face să se lepede de libertate în avantajul de a trăi ca un animal care nu mai e hămesit! 

„Puterea se obține din frică!” Generalul nazist Shorner!

Merită privit cu atenție chipul unui trădător! Marcel Ciolacu! Fascismul psd! Legea carantinei ar trebui să se numească Legea PNL-PSD! Ce înseamnă astăzi să fii Ciolacu! Trădătorul - un simbol național! Alături de delator! 

Acum amenință cu starea de urgență! Se grăbesc să se prăbușească! Nicio Dictatură nu își cunoaște limitele! Ceaușescu a folosit Armata pentru a vă reprima, Regimul de astăzi vă folosește pentru a vă oprima! Cât de multă lașitate vă asumați? Știți ce se ascunde în spatele coroavirusului? Frica voastră!  Dictatura actuală este a unor ființe patologice ce s-au molipsit de coronavirusul prostiei! Draga noastră pușcărie națională! Cu pușcăriași model! Patrioți până în pânzele albe! Români, respectați regulile la tăiere!

Demenții de la vârf chiar cred că sunt salvatori inteligenți? Sunt vechi cozi de topor reactivate! 
19 milioane de asimptomatici și un Regim de mici ticăloși! Cei mari doar ordonă micilor ticăloși cum să-i scopească pe micii asimptomatici! În România se poate vorbi astăzi despre onoarea de a fi tâmpit! Mai ales cu studii superioare!

O mișcare subterană de preluare a puterii popoarelor de către guvernele lor! Un atac concertat al Instituțiilor Mondiale care și-au trădat cauza! OMS, ONU, etc... Metoda comună folosită în aproape toate țările! Mijloace: trădarea Guvernelor, inventarea unor metode devenite obligatorii! În cazul României toate aceste formule duse la exces! Regimul vicleanului primitiv Dragnea a scos în stradă mii și mii de români! Regimul, infinit mai periculos al paranoiacului Orban, abia o mână de oameni!

„Le monde ne va pas revenir à l'ancienne normalité dans un avenir prévisible", a estimé, lundi 13 juillet, l'Organisation mondiale de la santé (OMS) Obrăznicie pe față! El este unul din Papii atacurilor la libertățile umane! Pentru fasciștii ăștia, ăștia sunt nevinovații! 

Și totuși un lucru bun! Developarea ticăloșilor din politichie, din presă, din corpul medical Acum îi știm!  Secretul ticălos este ascuns în testare, folosită ca argument de către cei ce vor să îngroape ființa umană în casele închise ale spaimei lor! Incredibila ticăloșie a presei române! Trăiește doar prin rentele pe care le primește de la Regim. O presă parazită!

Rugăm Regimul fascist să recurgă cât mai repede la Starea de Urgență! Cu cât mai repede înseamnă cu atât mai repede căderea Regimului ticălos! Pe lumea asta totul se naște, trăiește și moare, numai Coronavirusul românesc este nemuritor! 

Ați dus-o prea bine, șoriceilor! Vă așteaptă zile grele din partea binefăcătorilor portocalii! Ce a fost cu domnii roșii, ce va veni...! Și tare mi-e teamă că meritați viitorul care se apropie de România! Cei bogați vă disprețuiesc până la dezgust! Prea sunteți mulți, prea sunteți proști! Mirosiți doar a victime! Si semnul vostru distinct este zgarda câinelui vostru! 

Cheia ticăloșiei politicianiste este acest Marcel Ciolacu! Fals revoluționar, fals psd, doar un Cal Troian în tabăra majorității! Încă 30 de zile la închisoare în țara ta! Ține-o tot așa!
Cursa de șoareci s-a închis! Viața voastră nu va mai fi la fel! Întrebați-vă cu ce ați contribuit?
Recent un român a tușit în apartamentul său. A fost auzit de vecini și pârât la poliție! Securitate, câți clienți benevoli ai avut? Încă o doză de izolare de o lună! Până atunci canaliile națiunii își șterg urmele...

Cu adevărat, o Revoluție eșuată! După ce a rămas după ea...

„Vreau să fiu sincer cu voi: vechea normalitate nu va reveni în viitorul apropiat ", a subliniat șeful OMS. Aruncați-vă la gunoi libertatea! Sau transformați-o în hârtie igienică! Oricum nu vă trebuie!

Trebuie să ne resemnăm! O țară postceaușistă cu locuitori întârziați în istorie pentru care condiția omului liber nu are sens! O generație de descurcăreți, de șmecheri, fără chef de patrie, confundând răul cu binele și binele cu răul, pentru care starea de conștiință este echivalent cu un ciolan cu fasole pe gratis! Niște milogi în devenire! Doar cine n-a vrut nu le-a cumpărat voturile și credința! Balcanul istoric s-a mutat la noi. O adunătură de mari și mici fanarioți! Și un sentiment total de zădărnicie! 

Prostia publică urmărește România de o sută de ani și acum a ajuns-o din urmă! Toți știu că România este batjocorită și dau înțelept din cap!

Haideți români, dați-vă Țara la casat! Tot secretul speciei umane este ascuns în testul de coronavirus! Când va fi aflat adevărul guvernele se vor prăbuși! Trăiți în lada cu minciuni dar cui îi pasă! Încă 30 de zile la zdup!

TRANSMITE ARTICOLUL PRIN EMAIL

DONAȚI PENTRU SUSȚINEREA ZIARULUI:

Claudiu Iordache, modelul revoluționarului invincibil „Nicio Dictatură nu își cunoaște limitele!” - dialoguri publice inedite&summary=- Drag luptător cu litera și fapta, Claudiu Iordache, doar și aceste comentarii la comentarii, însumate, reprezintă un adevărat manifest și o chemare la luptă, cu același curaj de a vă face auzit glasul și expusă viața în Decembrie 1989 în Timișoara, dar și în fiecare an, lună de lună și zi de zi în cei 30 de ani de luptă neobosită cu hidra comunistă și caracatița postcomunistă. Sunteți un model de revoluționar invincibil, dar vreau să cred în retorica acestor cuvinte care dor –„Trebuie să ne resemnăm! O țară postceaușistă cu locuitori întârziați în istorie pentru care condiția omului liber.nu are sens” - își găsește motivația doar ca formulă de a nu accepta înfrângerea și resemnarea. Cu o sută de oameni curați, curajoși și luminați precum dvs., Națiunea Română mai are o șansă. "> Distribuie
PDF de: 10px 11px 12px
Despre autor

Romeo TARHON

Lista articolelor publicate în Ziarul România Rațională

04.09.2020
527 afișări
02.09.2020
715 afișări
28.08.2020
1.072 afișări
13.08.2020
4.782 afișări
02.08.2020
1.688 afișări
21.07.2020
1.128 afișări
20.07.2020
901 afișări
14.07.2020
981 afișări
05.07.2020
897 afișări
29.06.2020
1.265 afișări
25.06.2020
1.459 afișări
14.06.2020
1.430 afișări
10.06.2020
832 afișări
07.06.2020
854 afișări
31.05.2020
865 afișări
30.05.2020
781 afișări
23.05.2020
1.008 afișări
22.05.2020
3.139 afișări
21.05.2020
3.641 afișări