Credeți în Coronavirus ... !?


03:04timp citire
2.853accesări
38cititori
salvare

DONAȚI PENTRU SUSȚINEREA ZIARULUI:


Să credeți în acest virus ! De ce nu cred unii În boala asta? Cumnatul unui român lucrează la un cimitir în Spania. El fiind spaniol.  Să știți că lucrează de 20 de ani acolo, și a zis că așa ceva nu a mai văzut! A fost speriat de ceea ce a văzut! Și spaniolii cred în boala asta. După unele afirmații ale specialiștilor din diferite domenii de activitate, acest virus este conceput în laborator ca să ucidă persoanele cu afecțiuni sau cu imunitatea scăzută! Ce este așa greu de înțeles? Și aceasta este ca gripa care-i ucide pe cei slabi și cu multiple afecțiuni.


De exemplu, un mare fotbalist suferind de gripă (nu dau numele acestui sportiv, caz confirmat de către comentatorul competiției) a jucat în acel timp fotbal și avea febră de aproape 39 grade. Și a jucat, cu toate aceasta, atât de bine fotbal, încât a fost declarat cel mai bun jucător de pe teren. Cei cu imunitatea ridicată se pot trata simplu ca de gripă, cu vitamina C și câteva antigripale și le trece. Alții, cu toate medicamentele posibile și tratamentul pus la dispoziție de către cei mai mari specialiști în domeniu, mor sub privirile noastre. Așa este și cu Coronavirusul. Scapă doar cine nu are alte afecțiuni acute sau cronice. ”Virusul există, dar există și multă minciună și hoție și bătaie de joc față de oamenii simpli. Încredeți-vă în Dumnezeu ! Dacă El vrea să te ”prindă” acest corona virus, nu poți scăpa, dar dacă nu vrea, nu te vei îmbolnăvi, însă trebuie să pui și tu silința de a te feri din calea virusului pe cât posibil! Și, chiar dacă te vei îmbolnăvi, el te putea scăpa... dacă vrea !”

Aceasta este afirmația unuia care a avut Coronavirus. Așa este! Depinde mult de Dumnezeu ! Ai o șansă mare să nu te îmbolnăvești, însă depinde într-o bună măsură de felul cum se îngrijește omul. De exemplu: dacă te afli pe un bloc de 10 etaje și ai două variante - să încerci să te salvezi sărind de la etajul 10, sau să cobori pe cât posibil câteva etaje și să sari de la un etaj situat mai aproape de pământ! Sigur că Dumnezeu nu va spune ”Sari obligat, forțat de la et.10...!”, ci ți-a pus la dispoziție încă o variantă prin care să te salvezi. Așa este și cu Coronavirusul, poate că ne va salva Dumnezeu de la moarte, dar,  până atunci, vom suferi săptămâni întregi până ne vom însănătoși. Tot așa este și cu săritul de la etajul 10, poate scapi cu viață, dar vei rămâne cu traume toată viața dacă nu ai încercat varianta de a te deplasa până la un etaj inferior de la care să sari și să scapi fără traume. Sigur, după cum am spus,  dacă ne ferim vom scăpa de corona virus, nu trebuie să ne bazăm doar pe Dumnezeu că ne va salva. Până atunci vom suferi de acel Coronavirus sau chiar putem muri dacă nu ne salvăm și prin inițiativa proprie...
 

TRANSMITE ARTICOLUL PRIN EMAIL

DONAȚI PENTRU SUSȚINEREA ZIARULUI:

Despre autor

Vasile Dan Marchiș

Lista articolelor publicate în Ziarul România Rațională

28.05.2020
488 afișări
22.05.2020
2.853 afișări