Forța a cincea - Comunicatul (II)

Einstein și experimentul Philadelphia - recenzie


04:55timp citire
535accesări
19cititori
salvare

DONAȚI PENTRU SUSȚINEREA ZIARULUI:


Am simțit, așadar, că trebuie să ofer informații detaliate, extrase din  articolele oferite de internet, spre a familiariza cititorii cu ceea ce semnifică FORȚA A CINCEA a scriitorului Romeo Tarhon, din punct de vedere științific și numai.

Ce simplu! Timpul! Sau...’”Forța a cincea’” din alt unghi, o forță a totalitarismului, izolată de celelalte forțe?! Mi-am asumat curajul să include în recenzia mea o parte din noianul de informații, ca să arăt cititorului complexitatea fenomenului. Mai am multe de spus.

Nu este, oare, personajul romanului un personajul al timpului? Chiar dacă e implantat într-un timp clar, precis? Să vedem ce spune chiar eroul romanului !


- Iată, ți-ai reconfirmat, pur și simplu, deodată, nu îmi mai corespund, nu mă mai recunosc, nu mai sunt eu însumi....În ființa mea s-a cuibărit o altă vietate care luptă să se manifeste, să se afirme, să mă înlocuiască dinspre interior înspre afară, aproape că o pot localiza și determina biologic, genetic, prin senzația asta oribilă: viermele din mine… anelida scabroasă... Larva în metamorfoză… Cum altfel să-mi explic sila mea împotriva propriului meu corp și a firii mele? De ce cuvântul ”vierme”, sosit în conștiința mea primul la trezire - la felul meu de a mă ”trezi” după ce nici nu am dormit -, m-a oripilat, m-a înfiorat, m-a invadat ca stare, ca senzație? Și de senzația de spaimă că nu pot controla această metamorfoză prin voință, prin reculegere și autocomandă, și de ce impresia că populația umană este indusă subconștient cu acest comportament ieșit din cale afară de ciudat Este o transformare greu decelabilă, e drept, mai degrabă extrasenzorială… ai mai adăugat în mental, hotărându-te să anulezi, deocamdată, gândurile macabre și răscolitoare iscate de anticiparea războiului declanșat, unul de factură parapsihologică, promițându-ți să revii mai târziu, acasă, în liniște și întuneric, în mediul intim de meditație, asupra predictibilității fenomenului de inducție în masă, de depersonalizare și înlocuire, de sugestie colectivă, vizând de către autorii acestui program diabolic, transformări fenomenologice epocale la nivel de specie, populație, colectivitate, individ.

- Dumnezeule, te-ai întrebat înțelegând gravitatea momentului istoric, să fie această toamna nefastă și devastatoare, despre care am tot încercat să le vorbesc oamenilor, să îi avertizez și să le demonstrez că Forța există, cum și Cântul Biblic pe care l-am dedus prin calcule numerologice din teoria redundanței geo-temporale, că trebuie să existe în vreun manuscris apostolic păstrat secret de peste două mii de ani...?

Scriitorul se descrie perfect. Ce mai trebuie văzut? Epoca? Un personaj care nu-și încape în timpul materializat de corp? Adus din altă lume, greu de înțeles viermilor, care nu aveau acces la informație, ale căror matrice erau folosite, exploatate, înregimentate într-o perpetuă slugărnicire.

Aveți să spuneți că e vorba doar de manipulare. A unor indivizi . Viermi de consum… Larve… Oare? Războiul pare extins asupra întregii specii… dus în afara speciei aproape dar și în afara timpului… de măsuri biblice, localizat apoi… că să colecteze, să supureze și să spargă spre deznodământ. Poate chiar spre salvarea speciei.

Parafrazându-l pe Maestrul Romeo Tarhon, acesta, citindu-mi fragmentul cu privire la Forța a cincea einsteiniană, postat pe pagina de Facebook, răspunde, explicând că s-a aplecat atunci când a scris asupra unor surse:

”- Draga mea, ești pe drumul drept al căutărilor. Țin doar să precizez faptul că am avut acces la unele surse despre care tu scrii acum încercând să descoperi sensurile și rostul acelei forțe a cincea de sorginte einsteiniană. Imediat după revoluție sau ce a fost... au apărut, firesc, fel și fel de publicații și publiciști care au abordat tainele cunoașterii din domeniul parapsihologic. Chiar și înainte de 1989, postul TVR Timișoara difuza săptămânal emisiuni și documentare din astfel de domenii interconectate. Mai existau și două reviste, între care una se numea ”Tehnium”, în care se publicau paradoxuri ale științelor. Existau scriitori pasionați de parapsihologie, unul remarcabil fiind Ion Țugui. Am citit mult, am gândit, m-am întrebat multe și la un moment dat am citit și eu multe teorii despre ceea ce tu difuzezi acum concentrat, citând sursa. Testamentul lui Einstein și formula Forței a Cincea au constituit, de fapt, miza celui de al doilea război mondial. La un moment dat, Einstein a declarat stupefiat: „L-am văzut pe ”Dumnezeu!”  Tocmai el care refuza să creadă în Dumnezeu. Tu, Amalia Năcrin, ai primit, se pare, o provocare serioasă și pot afirma că te afli pe drumul cel bun al decriptării mesajelor pe care le-am ascuns în partea subliminală a personajului meu din Forța a Cincea. Ești uimitoare. După ce m-am apucat de scris romanul, l-am terminat în circa două săptămâni, fiindu-mi, de fapt, dictat de o voce exterioară tradusă instant de un fel de receptor intrinsec mentalului meu căruia, deodată, i s-a permis să scotocească și în sub mental... Cam ceea ce faci și tu. Aștept noi șarje de descifrări.”

(va urma).
 

TRANSMITE ARTICOLUL PRIN EMAIL

DONAȚI PENTRU SUSȚINEREA ZIARULUI:

Despre autor

Amalia Năcrin

Lista articolelor publicate în Ziarul România Rațională

17.06.2020
685 afișări
09.06.2020
546 afișări
02.06.2020
535 afișări
25.05.2020
394 afișări
23.05.2020
481 afișări
21.05.2020
1.513 afișări