Tembelizorul pandemic


04:54timp citire
208accesări
8cititori
salvare

DONAȚI PENTRU SUSȚINEREA ZIARULUI:


În orice dictatură monitorizarea individului se extinde concomitent cu insensibilizarea lui treptată la pierderea libertăţilor sale, care este un proces gradual ce culminează întotdeauna cu reducerea la minim a spaţiului său intim, spaţiu care va deveni în timp cvasi-inexistent. Scopul constă în creşterea nivelului de teamă şi vinovăţie, de anxietate şi stress la nivel de societate, de dependenţă a individului faţă de Stat, ingrediente psihologice esenţiale care, amalgamate cu mare pricepere de nişte "magicieni" ai socialului, intră în alchimia fabricării obedienţei maselor largi de oameni în faţa autorităţilor, a negării drepturilor omului specifice societăţii democratice.


Sigur, sclavia a fost de mult abolită. Acum însă, prin frica în faţa bolii şi a morţii, omul a fost dresat să poarte cu recunoştinţă lanţurile măştilor, mănuşilor şi declaraţiilor, să accepte cu pioşenie detenţia, încredinţat că lanţurile şi detenţia lui salvează vieţi, să accepte să i se ia temperatura şi orice i s-ar cere în schimbul accesului liber şi "în siguranţă" acolo unde are nevoie, convins că acest control social, menţinut prin ordonanţe militare, ce-a depăşit prin restricţii, constrângeri şi rigoare, cele mai dictatoriale zile ale comunismului românesc, este mult mai mult decât normalitatea zilei, şi că de fapt reprezintă binele său suprem, menit să-i salveze viaţa şi să-i protejeze pe cei dragi.

Doar că datele care au stat la baza declarării pandemiei de către O.M.S. sunt toate false şi, în consecinţă, toate restricţiile impuse cetăţenilor lumii sunt total nejustificate. Iar ceea ce ni s-a spus că ar fi pandemie este de fapt "plandemie", de vreme ce-a fost plănuită şi executată conform unui plan elaborat în cadrul unei sinistre conspiraţii globale ticluită de nişte minţi diabolice care au ajuns să controleze autorităţile medicale din S.U.A. şi din lume şi să le folosească cu scopul înrobirii noastre prin teroare și panică, de a ne controla prin vaccinare obligatorie, de a ne sugruma drepturile şi libertăţile noastre fundamentale, de-a ne distruge economia şi bunăstarea, şi, astfel, de a ne îngenunchia în fața răului ai cărui avatari loiali sunt ei. 

Dar ce este foarte grav, mai grav decât orice, este faptul că reprezentanţii O.M.S. din România cunosc foarte bine toate aceste adevăruri sinistre pe care le tot prezint în articolele mele, şi cu toate acestea au convins Statul Român să decreteze aceste ordonanţe militare care au transformat peste noapte recomandările ticăloase ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii în directive, care la rândul lor au devenit legi ale României, reducând Statul de Drept la o dictatură pseudo-medicală.

Istoria ne va da detaliile acestei "plandemii", pe care acum cei mai mulţi dintre români nici nu sunt pregătiţi să le înţeleagă şi să le accepte, chiar dacă deodată le-ar vedea la Pro TV sau Antena 3. Bineînţeles, metaforic vorbind, pentru că aşa ceva nu se va întâmpla niciodată, deoarece, în România, media, "mainstream" media, mai sever decât în alte ţări, îşi manipulează foarte eficient audienţa. Iar opacitatea la adevăr de care vorbeam este, evident, consecinţa acestei manipulări care, la români, este mai accentuată decât în alte ţări, aşa cum noi, cei informaţi, cu acces la presă şi în alte limbi, am putut consta de mai demult. 

Iar acest lucru este ceea ce, de fapt, ne şi separă pe noi, românii, mai mult decât orice. Pentru că acum suntem dezbinaţi. Foarte dezbinaţi. Poate mai dezbinaţi ca niciodată. România este literalmente sfâşiată în două, între "Deşteaptă-te române" şi "Somnoroase păsărele", iar aceasta nu are nicio legătură cu politica, ci cu nivelul de informare privind această "criză de sănătate" pusă în scenă de nişte minţi bolnave. 

O parte dintre români ştim ce se întâmplă, în timp ce mulţi alţii dorm cu ochii deschişi şi cu creierele spălate de minciunile mass-mediei pe care din lene intelectuală și ignoranța aferentă, asezonată cu trufie și aroganță, le cred ca adevăr suprem, devenind astfel instrumente oarbe ale răului care fără ei n-ar fi putut vreodată crește atât de mult încât să devină ceea ce este de fapt acum, și anume singura pandemie, mai mortală decât ciuma neagră, care a lovit România, care a lovit planeta albastră.

Adevărul a devenit o povară pe umerii celor care ştiu ce se întâmplă şi care trebuie să-şi folosească acum toate resursele intelectuale şi sufleteşti pentru a găsi modalitatea potrivită de a-i trezi la realitate pe cei care încă dorm. Doar uniţi în adevăr vom reuşi să învingem acest rău imens pe care Dumnezeu l-a îngăduit pentru ca, aşa cum ne spun Sfinţii Părinţi, cei cu credinţă să se întărească în credinţă, iar cei răi şi necredincioşi să fie pedepsiţi... Mila Domnului asupra noastră!

TRANSMITE ARTICOLUL PRIN EMAIL

DONAȚI PENTRU SUSȚINEREA ZIARULUI:

Despre autor

Luigi Albu

Lista articolelor publicate în Ziarul România Rațională

31.05.2020
208 afișări
22.05.2020
2.192 afișări
21.05.2020
1.005 afișări