Termo-scanarea nu este ... doar termo-scanare


07:33timp citire
2.912accesări
1.160cititori
salvare

DONAȚI PENTRU SUSȚINEREA ZIARULUI:


Adesea penibilul nu are margini. Iar dacă are, uneori ele sunt doar pentru a invada abjectul, oribilul, grotescul și tragicul. Am văzut explicațiile savant de halucinante ale lui Nelu Tătaru privind termo-scanarea în spațiile publice românești, invocând directivele "Organizației Mondiale a Sănătății" și mă întreb dacă ministrul Sănătății din România - care oficial încă mai este o țară suverană, da? - știe de faptul că în urma unui flagrant organizat de președintele Tanzaniei, "experții" Organizației Mondiale a Sănătății au găsit în urma testării ca fiind pozitive cu noul Coronavirus COVID-19 fructe papaya, capre și iepuri, și că, în secunda doi, acei "experți" au fost expulzați din țară. Pur și simplu! Așa cum arunci un măr stricat la gunoi. Cum să lași un măr stricat să-ți distrugă economia, țara, viața? La scurt timp, guvernul din Burundi a procedat similar, după ce "experții" O.M.S. au încercat să impună restricțiile lor "plandemice" în prag de alegeri prezidențiale.


Da, ați citit bine. Pentru că această imensă crimă împotriva omenirii comisă de niște minți bolnave strecurate în interiorul celor mai importante instituții medicale americane și internaționale, cea mai mare crimă din câte au existat vreodată, mama tuturor operațiunilor sub steag fals, numită încă oficial pandemie, așa cum a fost botezată de O.M.S. pe 11 martie, la insistențele verzi și cu multe zerouri ale lui Bill Gates, pe baza numerelor măsluite privind victimele COVID-19, fără doar și poate va rămâne in istoria lumii ceea ce este de facto, adică „plandemie" și eventual „panicdemie", în timp de "protocolul" impus de "Organizația Mondială a Sănătății" (O.M.S.) țărilor din întreaga lume este de fapt adevărata pandemie care a lovit omenirea. Acest "protocol" care sfidează aritmetica, bunul simț, deontologia medicală și-o planetă întreagă, a fost demascat de nenumărați doctori, politicieni și jurnaliști din mai multe țări, și pe zi ce trece se prezintă tot mai clar ca fiind parte a unei sinistre conspirații globale ticluită de niște minți diabolice care au ajuns să controleze autoritățile medicale din S.U.A. și din lume și să le folosească cu scopul înrobirii noastre prin teroare și panică, de-a ne controla prin vaccinare obligatorie, de-a ne sugruma drepturile și libertățile noastre fundamentale, de-a ne distruge economia și bunăstarea, și astfel de-a ne îngenunchea în fața răului ai cărui avatari loiali sunt ei.

Ca în orice investigație criminalistică profesionistă în căutarea făptașului unei fărădelegi, în presa americană unii jurnaliști "au urmărit banii", adică fluctuațiile financiare ce-au avut loc pe durata pandemiei. Astfel că pe data de 27 aprilie mai multe articole prezentau un nou raport al "Institutului pentru Studii Politice" din S.U.A., care a descoperit că, "în timp ce zeci de milioane de americani și-au pierdut locul de muncă în timpul pandemiei cu noul Coronavirus, elita ultra-înstărită din America a văzut că valoarea lor netă a crescut cu 282 miliarde de dolari în doar 23 de zile. Acest lucru se întâmplă în ciuda faptului că economia ar trebui să se contracte cu 40% în acest trimestru". Raportul continuă la un moment cu nume, informând publicul american terorizat de carantină și de recesiunea care abia a început, că doar trei dintre miliardarii Americii - CEO-ul "Amazon" Jeff Bezos, co-fondatorul "Microsoft" Bill Gates și Warren Buffet de la "Berkshire Hathaway" - au ajuns grației "plandemiei" la o avere "egală cu jumătatea de jos a tuturor gospodăriilor americane la un loc". Înaintea acestui raport, într-unul din interviurile sale recente, expertul O.N.U. Călin Georgescu informa publicul român că orice criză economică este creată cu scopul creșterii averii a celor care sunt de facto stăpânii lumii, în timp ce marea majoritate a populației este sărăcită și prin aceasta devenită tot mai dependentă față de aceștia.

Pe 4 mai citeam în publicația "Visegrád Post" un articol intitulat "La Roumanie, avant-garde de la dictature pseudo-sanitaire mondiale" / "România, avangarda dictaturii pseudo-sanitare mondiale", în care jurnalista Modeste Schwartz evidenția obediența excesivă din partea autorităților române în fața aberantelor, abuzivelor și ticăloaselor norme și restricții impuse țărilor lumii de O.M.S.. Este cât se poate de clar că aceste restricții nu puteau fi impuse românilor altfel decât prin această obediență excesivă a Statului Român față de "experții" O.M.S.. Sunt convins că viitorul ne va dezvălui care sunt motivele acestei obediențe excesive.

Am văzut pe FB români convinși că sunt "de bună credință", revoltați precum animalele mușcate de streche la vederea postărilor celor care își exprimau indignarea și revolta pentru termo scanarea practicată în centrele comerciale sau pe stradă. Precum animalele obediente într-o fermă, acești "justițiari" nu pot înțelege faptul că drepturile omului nu sunt mofturi, ci principii și norme de nenegociat, stabilite prin legi internaționale și prin Constituție, care încă se mai cheamă "Legea Supremă" în cadrul Statului de Drept, chiar și atunci când sunt încălcate de Stat prin ordonanțe militare. Precum animalele obediente într-o fermă, acești "justițiari" nu pot înțelege faptul că datele medicale ale unei persoane sunt informații importante pentru care doar cadrele medicale au educația, pregătirea profesională și autorizația prin lege să le obțină și să le comunice populației. Precum animalele obediente într-o fermă, acești "justițiari" nu pot înțelege faptul că orice imixtiune în interiorul acestui proces constituie un abuz, un circ jalnic, o încălcare gravă a drepturilor și libertăților omului. Precum animalele obediente într-o fermă, acești "justițiari" nu pot înțelege faptul că temperatura corpului unui om este un parametru clinic ce nu poate fi luat în râs cu aparate neomologate și imprecise, spre amuzamentul vânzătoarelor din supermarketuri, bucuroase că mai ies din casierii, și al agenților de securitate plictisiți de stat. Precum animalele obediente într-o fermă, acești "justițiari" nu pot înțelege faptul că numai secundele pierdute de cineva pentru acest jalnic circ reprezintă ceva strigător la cer. Precum animalele obediente într-o fermă, acești "justițiari" nu pot înțelege faptul că dacă cineva îndreaptă un pistol spre capul unui om este grav chiar dacă pistolul nu are cartușe, sau are cartușe oarbe.

Precum animalele obediente într-o fermă, acești "justițiari" nu pot înțelege faptul că fruntea unui om este un loc sacru, un loc unde omul primește binecuvântări, unde Dumnezeu îi așează vederea duhului, un loc ce nu trebuie batjocorit de nimeni și de nimic. Precum animalele obediente într-o fermă, acești "justițiari" nu pot înțelege faptul că până a ucide, un cancer se instalează și începe să avanseze fără dureri. Precum animalele obediente într-o fermă, acești "justițiari" nu pot înțelege faptul că orice dictatură începe frumos, cu promisiuni și gesturi seducătoare ce mimează bunătatea și grija autorităților față de om. Precum animalele obediente într-o fermă, acești "justițiari" nu pot înțelege faptul că cei pe care-i prigonesc ei acum, cu argumente și invective de țarc, grajd, și fermă, nu doar că nu le sunt dușmani, ci sunt eliberatorii lor, cei care vor să le rupă lanțurile minții, să le scoată belciugele din inimă și să-i elibereze din condiția subumană în care au fost împinși de dușmanii omenirii și colaboratorii lor locali. Precum animalele obediente într-o fermă, acești "justițiari" nu pot înțelege faptul că termo-scanarea nu este doar... termo-scanare.

TRANSMITE ARTICOLUL PRIN EMAIL

DONAȚI PENTRU SUSȚINEREA ZIARULUI:

Despre autor

Luigi Albu

Lista articolelor publicate în Ziarul România Rațională

31.05.2020
457 afișări
22.05.2020
2.912 afișări
21.05.2020
1.644 afișări