Un ghimpe (II)

un adevăr care supără


21:06timp citire
931accesări
131cititori
salvare

DONAȚI PENTRU SUSȚINEREA ZIARULUI:


Doar pentru cei ce știu ce inseamna Romania ...


(1) ROMÂNIA

De trei decenii România a fost supusă unui atac neîntrerupt, din partea celor care nu vor ca această țară să existe din punct de vedere economic și nu numai.

Încă din ’89, de la „lovituție”, am avut parte de un complot foarte bine pus la punct de agențiile străine, cu precădere Mossadul. Se știe că la aceea vreme, mai multe agenții au avut interesul de a dezmembra România și a o distruge din toate punctele de vedere.

Dar sa începem cu începutul, adică cu planul de distrugere...

Toată lumea știe că familia Ceaușescu a fost asasinată din ordinul celor care au dat lovitura de stat, furând efectiv REVOLUȚIA din ’89. Ceea ce nu știe toată lumea, este faptul că încă de la început România a fost vândută celor ce aveau interesul ca TOATE bogățiile țării să le parvină, inclusiv averea soților Ceaușescu, cum de altfel și rezerva de aur a României.

Încă de la început, planul de distrugere a avut ca scop, aducerea evreilor în România, pentru a prelua averea și pământul acestei țări. Pentru a putea face asta, cei de la putere (din vremea aceea) au avut nevoie ca noi sa plecăm din țară și astfel ei să-și poată urmări interesele, de așa manieră încât noi să nu băgăm de seama ce va urma (lucru care s-a întâmplat!). Au deschis granițele țării, dar romanii nu plecau pentru că nu aveau bani, așa că s-au grăbit să le da bani. Acest lucru a fost realizat prin scoaterea în șomaj și oferirea unor salarii compensatorii, cu care romanii să poată pleca în străinătate. Pentru a face acest lucru și mai atrăgător, evreii au monopolizat televiziunile și au bombardat cu reclame gen „la ei este mai bine decât la noi". Ca să nu mai vorbesc despre mesajele subliminale „vrem o țară ca afară".

Toate acestea au dus la plecarea masivă a românilor din țară, care de altfel a însemnat totodată și distrugerea familiilor și bineînțeles diminuarea spiritului patriotic naționalist.

Drept urmare tot ce a urmat a fost un fel de anarhie controlată de cei care au avut interesul de a distruge România. Pentru a duce planul la bun sfârșit, au avut nevoie de mai multe acțiuni cu caracter anarhist. Dar în același timp, au pregătit și legi care aveau să ne pună „pumnul în gură” pentru a nu putea vorbi sau a ne putea opune.

România s-a împărțit în câteva categorii din care unele au crescut necontrolat din punct de vedere al puterii financiare: aceia care aveau să fie baronii sau „stăpânii” României de mai târziu. Acești baroni, au ajuns peste noapte miliardari, parte din ei sunt și astăzi politicienii „cinstiți", care nu au făcut nimic rău...

O alta categorie, a trebuit să formeze banca de voturi permanentă și aici mă refer la asistații sociali (de profesie), adică țiganii și oamenii leneși și fără educație.

A treia categorie, se regăsește în acei sclavi ai sistemului, ai băncilor sau ai serviciului. Și am sa mă explic ca nu cumva sa credeți ca am vreo intenție de a jigni pe cineva.

Când spun SCLAVI, știu ce spun! Oculta Mondială, are interesul să ne țină ocupați în fiecare zi cu o singura problemă: să avem ce pune pe masă. Au reușit să inoculeze faptul că EI sunt singurii care ne pot ajuta sa scăpăm de datorii, făcând alte datorii.

Dar să ne întoarcem la SCLAVIE.

După cum am spus mai devreme, am să vă explic ce înseamnă sa fii sclav. Gândiți-vă la faptul că dumneavoastră vă CUMPARATI (adică va aparține) un imobil, o mașină, un teren. În momentul în care numele dumneavoastră este pe acel act, sunteți proprietari și ar mai trebui să plătiți altceva altcuiva. Statul Român (care nu există) va cere, va impune, o taxă pentru acel bun care VĂ APARȚINE. Acum: dacă judecăm oleacă, acel bun A FOST CUMPARAT, deci nu mai trebuie plătit. Dar statul (adică Oculta Mondială), nu dorește bunăstarea noastră, pentru că dacă ce avem ar fi recunoscut ca fiind al nostru, noi nu le-am mai cumpăra mizeriile lor. Drept urmare, pentru a ne ține în acest sistem, ei au nevoie ca noi să le fim DATORI în continuare. De aici reiese faptul că suntem obligați să muncim la ei, pentru ai plăti tot pe ei, pentru ceva ce este al nostru. Asta înseamnă sa fii SCLAV.

Este o chestie foarte interesantă: companiile străine „investesc în România”, accesând fonduri Europene (adică tot străine) în numele României, ca mai apoi tot noi să le plătim, chiar dacă nu beneficiem de aceste fonduri, că deh ... companiile sunt străine, banii tot străini, doar noi suntem cei care muncim pentru banii care mai târziu îi vom da tot lor prin taxe, impozite sau alimente (care nici ele nu mai sunt din România).

Acum înțelegeți cum stă treaba cu muncitul la corporații?

(2) STÂLPII NEAMULUI

De-a lungul a 30 de ani, am fost manipulați spre și cu un scop precis.

Totul se rezumă la Dominație Mondială, la un control absolut.

După cum și știe „Dezbină și Cucerește” este legea de căpătâi a celor care doresc să dețină un control absolut. Dar pentru a face asta, ei au nevoie de noi, căci nu poți conduce dacă nu ai ce!

Deci, planul lor este, pe cât de simplu, pe atât de complex. Începând cu „dă-i să mănânce, dar nu să se sature” și terminând cu „fă-i să cumpere lucruri de care nu au nevoie”.

Am tot auzit angajații spunând „E OK, dar salariul este prea mic”. La rândul lor, patronii spun, „afacerea e bună, dar plătesc prea mult la stat".

După cum observați, toți se plâng, dar nimeni nu ia atitudine. În momentul în care cineva se ridică cu pretenții prin acțiuni de genul manifestațiilor sau protestelor, cei de deasupra (adică șefii șefilor) ar trebui să se conformeze și să acționeze în beneficiul poporului (sau al angajatului). Problema a fost rezolvată în diferite feluri de-a lungul timpului, dar foarte eficient.

La început au fost „spărgătorii de grevă". Mai târziu, adică în vremurile noastre, s-au constituit (plătiți fiind) „patrioții de serviciu”, cunoscuți drept „Rezist", „Q-anon", „Vestele galbene" sau chiar și organizațiile constituite pe criterii religioase. Toate acestea au fost înființate, cu scopul de a distruge și/sau diminua, orice încercare de a schimba ceva în conducerea unei țări.

Dar cea mai mare manipulare (pe față) este formarea partidelor politice de opoziție.

Populația, are nevoie de circ! Deci circ, ne-au dat!

În România, de 30 de ani, tot ce s-a perindat pe la putere, nu a fost nimic altceva decât o formă elaborată de actorie. Toți cei care au venit la putere sau ai „intrat în opoziție” au avut un rol bine definit. Totul a fost DOAR de ochii lumii! Adică: toate lamentările, certurile, discreditarea, etc, au fost făcute doar de ochii lumii!

De fapt, ei nu se certau în interesul populației, ci doar pentru a obține putere, pentru a-și păstra continuitatea la putere, etc. De aceea, nimic nu s-a făcut în beneficiul poporului! De aceea suntem într-o perpetuă stare de degradare națională!

Iar acest lucru este valabil la nivel global, deoarece, cei care conduc, nu conduc doar România!

Pentru a înțelege mai bine aceste lucruri, am să vă spun motivul pentru care România, este supusă unui atac constant la toate nivelurile, începând cu cei trei stâlpi ai unei țări „Sănătate, Învățământ și Alimentație".

Dacă distrugi acești stâlpi, va fi foarte ușor să aduci un neam în genunchi. Spre deosebire de țările arabe, unde credința este mai presus decât alte valori, în România s-a mers pe distrugerea „celor trei stâlpi", pentru a putea distruge ultimele două redute: Credința și Familia.

În cazul țărilor arabe, Oculta Mondială, s-a folosit de credință pentru a distruge „stâlpii neamului"! S-au folosit și acolo de principiul „Dezbină și Cucerește" în rândul triburilor arabe... I-au învrăjbit, pentru a putea distruge Economia, Sănătatea și Învățământul. Drept urmare, au provocat războaie, înarmând ambele taberele. Într-un final, totul a fost distrus, făcând loc următorului pas, un pas mai aproape de Dominația Mondială.

(3) DESTABILIZAREA EUROPEI

Pentru a putea distruge o țară (din toate punctele de vedere) s-au folosit de principiul „Dezbină și Cucerește" și la nivelul Europei. De câțiva ani, asistăm la o degradare aproape ireversibilă a valorilor umane. Drept urmare, planul LOR, este (după cum am mai spus-o) pe cât de simplu, pe atât de complicat și eficient.

O analiza aprofundată asupra unui individ, îți va scoate în evidență punctele slabe și cele forte. Dacă ești oleacă inteligent, poți manipula acea persoană, folosindu-te chiar de persoana pe care o vrei manipulată.

La nivel mondial nu mai discutăm de o persoană! Discutăm de un neam!

În cazul nostru, Oculta Mondială, s-a folosit de istorie, scoțând în fata „bozgorii” (oameni fără țară) și folosindu-se de aversiunea lor față de români și cu precădere de dorința lor absurdă de a avea propria țară indiferent de unde o vor lua. Acest pas, se numește „Dezbină".

Același lucru s-a întâmplat și în UE.

S-o luăm pe rând. Au distrus țările arabe și, ca „o mână de ajutor”, le-au oferit un trai mai bun în Europa, prin semnarea „Pactului de la Marrakech". Acest pact, nu este altceva decât continuarea (sau punerea în aplicare) a „Planului Kalergi".

Am sa va explic în câteva cuvinte ce înseamnă acest Pact/Plan. Este viziunea unui om bolnav de a crea o Europă unită, prin amestecarea raselor! Altfel spus: un nou Babilon! Dar totul sub atenta conducere a unui număr limitat de oameni, numiți Oculta Mondială, sau Elitele Lumii.

Toate acestea au fost posibile datorită corupției la nivel înalt! Aici vorbim despre oameni vânduți Ocultei, sau chiar făcând parte din ea! De aici și imposibilitatea de a face ceva legal, deoarece, legile au fost alterate în detrimentul populației, dar benefice Ocultei, a celor care vor Globalizare.

(4) ROMÂNIA SUB ASEDIU

În 30 de ani, la cârma țării s-au perindat numai trădători ai acestei țări! Este purul adevăr!

Ei, acești trădători, au uneltit la distrugerea acestui neam fără scrupule. Ei, nefiind de-un neam cu noi Românii. Fiecare dintre ei a avut un rol bine definit și, puțin cate puțin, au distrus „stâlpii economici" ai acestei tari și implicit acestui neam.

Știu că pare de domeniul fantasticului, dar din păcate totul este purul adevăr. Singurul conducător NAȚIONALIST al ROMÂNIEI, a fost CEAUȘESCU. Singura țară din lume care și-a plătit datoria externă, a fost România. De aceea, la ora actuala România, este singura țara capabilă să se opună Dominației Mondiale. Și tot din acest motiv, România, este supusă unui atac susținut, din partea celor care se tem de acest neam.

Comoara României, nu o reprezintă aurul, gazele, petrolul sau apa (care ne situează, printre cele mai bogate state din lume)! Nu aceasta este comoara cea mai de preț a României, ci romanii... Noi suntem cel mai periculos neam din lume pentru cei care vor să dețină Dominația Globală.

De aceea neamul românesc, este alterat (prin acceptarea imigranților), împrăștiat prin toate colțurile lumii, pentru a nu se putea uni și a se ridica împotriva opresiunii globale. Defăimarea acestui neam a început cu schimbarea numelui de ȚIGAN în RROM... Și astfel s-a creat confuzie! Implicit toate mizeriile provocate de ȚIGANI, au fost catalogate drept fapte ale Românilor. Nu contest ca avem și noi „iarbă rea", dar 85% din acest neam, are un loc de muncă. Își asumă responsabilități, plătesc taxe, într-un cuvânt fac față cu brio la ceea ce înseamnă a fi un bun cetățean român.

Pe când la țigani, este tocmai invers, 85% dintre ei au fapte ilegale și numai o mica parte dintre ei sunt ceea ce as putea numi, un bun cetățean. Pentru a putea defăima acest neam, în ’89 Iliescu le-a schimbat denumirea din țigani în rromi și, ca și când nu ar fi fost de ajuns, le-a dat înapoi „aurul furat” de Ceaușescu. Se știe că țiganii, nu s-au integrat niciodată, ei preferând în locul muncii cinstite, furtișaguri, escrocherii, proxenetism și multe alte ilegalități. Tocmai de aceea, atunci când conducerea țării, a semnat acordul privind acceptarea cotei obligatorii de imigranți, noi românii (cei care am înțeles pericolul) ne-am ridicat și am protestat. Toate protestele, la care am participat, au fost fără esență, fără vlaga, fără acel fior... Au fost organizate doar de fațadă (cu mici excepții). Tocmai de aceea, nu s-a rezolvat nimic! Soluția, motivația sau justificarea celor de la conducere a fost una puerila și utopica în același timp: „Guvernul va crea legi menite să ajute la integrarea imigranților" uitând că țiganii, deși stau în aceasta țară de sute de ani, nu au fost capabili să se integreze.

De fapt, intenția celor de la guvernare a fost alta. Au făcut vâlva, lăsând arabii sa intre în țară, dar în același timp, au avut grija sa aducă valuri-valuri de evrei, să le ofere pământ, proprietăți, etc.

Ușor-ușor, comunitățile evreiești prind din nou contur și devin mai puternice pe zi ce trece, sprijinite de cei care se află în punctele cheie ale conducerii României, chiar fabricând legi la comandă. Unele legi încalcă atât drepturile Omului cât și Constituția României.

Sunt ferm convins că mulți dintre cititori, vor crede ca sunt antisemit sau anti... -etc.

Dați-mi voie să vă luminez: EU SUNT DOAR NAȚIONALIST.

Și ca NAȚIONALIST, voi lupta pentru neamul meu, atât cat îmi va permite bunul Dumnezeu !

(5) ATITUDINEA ESTE DEFINITORIE

În fiecare zi ne întrebăm: ce va fi, ce va urma, cum va fi mâine și cine ne va conduce?

Totodată, uităm un lucru esențial: Dacă vrei să știi ce-ți va aduce ziua de mâine, nu trebuie decât sa te uiți la ziua de azi!

Noi, de-a lungul timpului, am fost îndrumați să trăim în viitor. Fiecare lucru, vorbă sau acțiune, o facem astăzi, în funcție de ce va fi mâine. Adică, în termeni simpli: ne ocupăm ziua de azi, cu lucrurile pe care urmează să le facem mâine! Astfel „trăim viitorul” ignorând prezentul și uitând trecutul.

Oculta Mondiala, și-a stabilit un plan foarte bine pus la punct, prin care să ne facă să nu mai realizam prezentul! Altfel spus, trăim doar viitorul, uitând astfel ceea ce ne definește ca oameni. În fiecare zi vedem umanitatea scăzând în intensitate, frica punând stăpânire pe omenire și încetul cu încetul devenim mai răi, mai indiferenți, mai ne-oameni. Acesta este cruntul adevăr, despre CE am devenit.

Știu ca nu este frumos sau plăcut ceea ce am scris, dar asta nu înseamnă că nu este adevărat!

Omenirea este pe punctul de a se devora singură. Ea are nevoie doar de un impuls, iar acest impuls nu se va lăsa așteptat.

Am mai vorbit și în transmisiunile mele despre modalitatea prin care Oculta Mondială, ajutată de sclavii lor, adică de cei ce ne sunt astăzi conducători, vor încerca distrugerea a tot ce este uman. S-a început cu Reset România, REZIST, Vestele Galbene, Q-Anon și altele, care încă nu s-au dat în vileag. Toate acestea, au un scop bine definit: acela de a distruge națiunile și de a provoca haos, doar pentru a face loc, pentru a netezi calea spre un CONTROL ABSOLUT.

Știu ca este greu de crezut, dar asta nu înseamnă că nu este adevărat!

Toate acțiunile, sunt direcționate aparent pentru salvarea identității naționale, sau bunăstării. Adevărata motivație este una simpla: se dorește distrugerea oricărei forme de conducere NAȚIONALISTĂ, pentru a putea face loc, unei orânduiri mono-guvernamentale, genul de U.E. sau Noua Ordine Mondială. Acesta este țelul Elitei Mondiale!

Și dacă continuăm să ne comportăm ca niște slugi, atunci vom fi tratați ca atare. Atât timp cât vom continua să ne raportam la valorile lor, vom uita de valorile noastre și tot ce este Românesc riscă să piară. Și ei au avut grija ca acest lucru să se întâmple prin îndobitocirea populației, limitarea la informație, denaturarea învățământului, sănătății, economiei, etc. Tot ceea ce se întâmplă în momentul de față se datorează celor care au avut grijă ca, de-a lungul anilor, să fim „hrăniți” cu informații eronate, despre cine suntem cu adevărat. Tot ce se vrea de la noi, este să ne acceptăm statutul de sclavi, să închidem ochii la depravarea neamului. Istoria ne este alterată tocmai de cei ce ar trebui să o mențină vie și să o transmită mai departe generațiilor viitoare.

Guvernele lumii, corupte până în măduvă, doresc distrugerea individualității românilor ca stat, ca neam și ca istorie. De aceea se lucrează intens la diminuarea importanței „sângelui”! Toți suntem egali, în fața lui Dumnezeu, dar numai în fața lui! Cei ce n-au înțeles asta, înseamnă că nu au înțeles ce înseamnă să trăiești, să muncești și să fii OM.

(6) GÂNDIND LA NIMIC

În fiecare zi, ne gândim la... nimic și încercăm să facem ceva care sa aibă relevanță.

De exemplu: atunci când ne trezim dimineața, exceptând faptul că ne grăbim sa ajungem la muncă, nu ne mai gândim la nimic. Totul se rezumă la a merge la muncă.

Nu ne gândim că poate fi ultima zi din viața noastră sau ca vom câștiga la loto (asta în cazul în care ne gândim să jucăm). În principiu lăsăm viața să treacă pe lângă noi, gândindu-ne la... nimic.

Tot ce facem în ziua respectivă, va avea rezonanță în zilele ce vor urma, adică este un fel de pregătire a terenului. Ce nu realizăm este faptul că noi facem lucrurile involuntar! Lucruri care nu țin de voința noastră, ci de puterea obișnuinței. Altfel spus: păstrăm tiparul și nu vrem sau nu știm cum să ieșim din el.

Asta se numește EFECTUL de TURMĂ! Acest fenomen este des întâlnit în toate păturile sociale, cu precădere printre oamenii care se lăsa conduși de corporații. Dacă ne întoarcem oleacă în timp, vom realiza că am făcut lucruri de care nu ne mai aducem aminte. Adică le-am făcut inconștient, sau semi-conștient. Probabil că înclinați să vă îndoiți de adevărul spuselor mele, dar dacă veți încerca să fiți sinceri cu dumneavoastră veți realiza că tot ce spun, este purul adevăr.

De exemplu: de 30 de ani lucrăm conștiincios la distrugerea noastră ca neam. De 30 de ani continuăm să votăm și să fim de acord cu toți cei care distrug acest neam! Și când spun toți fac referire la TOATE partidele politice. Deoarece, toți poartă același hram și au aceeași intenție, de a se îmbogăți la nivelul personal și de a distruge românul, la nivel național. Noi, de 30 de ani, încercăm să alegem ce este mai bun pentru noi (individual), uitând că noi (la nivel de individ), nu contăm.

Tot ce contează este interesul național! Căci numai dacă acestei țări îi va merge bine, atunci și nouă (la nivel de individ) ne va merge bine. Adică, nu poți crește pensiile, dacă nu ai de unde să iei bani. Faptul că totul se privatizează, în interesul companiilor „multinaționale", că România se vinde la bucată, în interesul celor care au bani, adică tot LOR, multinaționalelor, înseamnă trădare de neam și țară.

Ce nu înțelegem noi, este faptul că, deși avem continuăm să cumpărăm din alte țări la prețuri exorbitante. Deci în România (de 30 de ani), tot ce este Românesc nu contează și de aceea totul se vinde pe nimic, în interesul celor care mijlocesc aceste vânzări, adică celor de la putere, politicienilor.

De aceea este greu, dar nu imposibil, să-i dăm jos pe acești trădători! Pentru că toți sunt împreună, indiferent de ce ne spun în fața televizoarelor (la televiziunile care sunt cumpărate tot de ei). Tot ce se întâmplă în momentul de față în România este rezultatul titlului acestui mic capitol „Gândind la Nimic". Atât timp cât noi vom continua să facem parte din turmă și să ne comportam exact așa cum anticipează ei, nu vom reuși niciodată să schimbăm direcția dezastruoasă spre care se îndreaptă România.

De aceea consider că fiecare dintre noi (la nivel de individ) are datoria de a-și apăra familia, neamul, într-un cuvânt, însăși dreptul la viață.

Așa că fraților... aveți de făcut doar „un singur lucru”: va trebui să vă ridicați capul din pământ și să vă scuturați jugul sclaviei, jug care ne-a fost construit de-a lungul a 30 de ani de opresiune, manipulare și corupție !

Trebuie să înțelegeți că:

ROMANIA aparține pururi numai ROMANILOR !!!

TRANSMITE ARTICOLUL PRIN EMAIL

DONAȚI PENTRU SUSȚINEREA ZIARULUI:

Despre autor

un oltean încăpățânat Marian Motocu

corespondent

Lista articolelor publicate în Ziarul România Rațională

28.01.2021
988 afișări
02.12.2020
968 afișări
26.10.2020
931 afișări
23.10.2020
1.134 afișări