Un ghimpe

doar pentru cei ce știu ce înseamnă România


05:07timp citire
1.014accesări
139cititori
salvare

DONAȚI PENTRU SUSȚINEREA ZIARULUI:


A fost odată... ROMÂNIA, atât a fost... Doar odată !

Aș putea să-mi încep prima poveste, folosindu-mă de ce au scris înaintașii mei, dar nu o voi face. În schimb am să încep cum simt că trebuie începută orice poveste


Dragilor, de-a lungul a 30 de ani, am experimentat orice tip de conducere și orice fel de alogeni, care s-au perindat (și încă o fac), prin ceea ce ar trebui să se cheme administrația țării, care, din păcate, (în momentul de fata) se numește conducere. Conducere care, bineînțeles, nu are nici o legătură cu conducerea efectivă a acestei nații.

Faptul că „haotismul” în care trăiesc românii de 30 de ani, lipsa unui scop precis, a unui țel, a unui sens, demonstrează că încă nu exista o coordonare în favoarea acestui neam.

Bineînțeles că de-a lungul timpului au existat tentative pro-naționaliste, dar toate (sau toți), au eșuat lamentabil la examenul de onoare, de cinste și de dragostea naturala față de acest neam. Am fi putut fi suverani, stăpâni ai acestui pământ locuit de noi de milenii, dar am preferat să ne alegem conducători care nu numai că nu făceau parte din acest neam, dar nici măcar nu iubeau acest neam.

Uneori, romanii trăiesc sentimentul de ruptură. Ruptură față de ceea ce am putea numi rădăcina neamului. Știu asta, căci și pe mine m-a încercat acest sentiment! Dar, atât timp cât iți iubești neamul, nimeni și nimic nu-ți poate întina aceasta dragoste.

Aș putea reaminti tot ce am avut și nu mai avem: de pădurile tăiate, de animalele ucise (de plăcere), de copiii furați, de bătrânii lăsați să moara în sărăcie sau de familiile distruse de lipsa unei economii stabile. Aș putea să dezvolt acest subiect, dar nu o fac! Nu o fac pentru că tot ceea ce aș scoate la lumină despre trecut, este... trecut. Ceea ce mă îngrozește, este faptul că avem prostul obicei de a repeta aceste lucruri, în loc să le oprim.

Spuneam în live-urile mele că, dacă (în 30 de ani) politicienii nu ar fi făcut nimic, adică chiar nimic, tot am fi fost mai bine decât în momentul de față. Dar nu a fost așa, căci de 30 de ani, aceste non-valori au lucrat intens într-o singura direcție, aceea de a distruge aceasta nație.

Poate vă întrebați: cum de am lăsat să se întâmple acest lucru, cum am lăsat să ne scape printre degete bogățiile României, cum am permis să ne distrugă?

Răspunsul, am să încerc sa-l creionez în câteva fraze, de așa maniera încât să nu vă plictisesc cu lucruri în mare parte știute. 

Pentru a putea conduce, domina o țară, un popor, ei au apelat la una din metodele milenare știute și folosite de toți cei care au vrut să dicteze, să distrugă și să dezmembreze un popor. În  ’89, au apelat la furie pentru a răsturna regimul, spre deosebire de momentul actual, în care se folosesc de frică. Spun FRICĂ, deși multi dintre dumneavoastră nu veți recunoaște asta. Da dragilor, FRICA este factorul esențial și determinator, în controlul unui popor care a fost instruit subliminal în a crede orice, oricând și oricum. FRICA de.... FRICĂ! Cu asta se confrunta românul din ziua de azi.

Daca vom analiza oleacă trecutul, vom realiza că de 30 de ani suntem hrăniți, atât la propriu cât și la figurat, numai cu tot ce este nociv, începând de la informație, până la hrana cea de toate zilele. Aceasta hrană, are rolul de a diminua (până la dispariție) sentimentul de dragoste. Ei au realizat că singurul lucru care ne tine uniți este dragostea, iubirea de aproapele nostru, de neam, de credință și nu în ultimul rând, dragostea de pământul nostru.

De aceea, au avut grija sa rupă toate „ancorele naturale", înlocuind-le cu „lanțurile sclaviei" moderne, rezumând totul la „vreau și eu", adică folosindu-se de unul din păcatele lumii: LĂCOMIA.

Am să vă rog să înțelegeți că dorința de a avea și lăcomia, sunt doua chestiuni diferite. Una este să-ți dorești o mașină și alta este sa vrei cinci mașini doar pentru a avea și a demonstra că ai mai mult...

La ora actuală OPULENȚA este la rang de cinste, cum de altfel și PROSTIA! Căci acestea merg mână în mână, alimentate în fiecare zi de lăcomie. 

Ei dragilor, toate acestea sunt programate de foarte mult timp de către cei care au interesul ca noi... să ne pierdem interesul pentru normalitate, cinste, onoare și dragoste.

De aceea, în momentul de față există doar un singur partid NAȚIONALIST (declarat si asumat în fața legii). Un partid, format din oameni cu o istorie bogată în ceea ce mulți ar numi luptători naționaliști. Niște „lupi singuratici", care au devenit o „haită". Romania Rațională, reprezintă cumulul de naționaliști, care nu doresc decât binele acestei nații. Spun acestea, deoarece fiecare dintre ei au demonstrat, linia naționalistă si dragostea față de ceea ce am putea numi „rădăcina" acestui partid Naționalist, numit ROMÂNIA RAȚIONALĂ.

TRANSMITE ARTICOLUL PRIN EMAIL

DONAȚI PENTRU SUSȚINEREA ZIARULUI:

Despre autor

un oltean încăpățânat Marian Motocu

corespondent

Lista articolelor publicate în Ziarul România Rațională

28.01.2021
876 afișări
02.12.2020
867 afișări
26.10.2020
853 afișări
23.10.2020
1.014 afișări